نماینده ولیفقیه در هرمزگان بر ضرورت مهدویسازی فضاهای شهری اشاره کرد و گفت: جلوههای بصری از نخستین ابزارهای ادراک هستند و لذا باید در مناسبتهای ویژه، چهره شهرها با نمادها و پیامهای مهدوی تزیین و تبیین شود تا فرهنگ انتظار در بطن زندگی مردم جریان یابد.
به گزارش هرمزگان گویا ، آیتالله محمد عبادیزاده، امروز در نشست رابطین مهدویت دستگاههای اجرایی استان هرمزگان، با اشاره به ضرورت نقشآفرینی گسترده مردم در زمینهسازی ظهور، اظهار داشت: برای هر کانون مهدوی جذب حداقل ۳۱۳ عضو برنامهریزی شده و در فاز نخست، هدف جذب مشارکت بیش از ۵۰ هزار نفر از اقشار مختلف استان است.
وی با تاکید بر اینکه نباید فعالیتهای مهدوی صرفاً سازمانی و اداری نگریسته شود، افزود: هر فرد مؤمن باید از خود بپرسد که چه سهم و نقشی در تعجیل ظهور ایفا کرده و جایگاه خود را در این مسیر تبیین کند.
آیتالله عبادیزاده با تشریح دو بُعد اصلی فعالیتهای مهدوی، بیان کرد: اقدامات مهدوی باید هم در بخش شکلی (نظیر کانونسازی، برگزاری مراسم و فضای بصری) و هم در بخش محتوایی (از جمله تربیت مربی، تولید محتوا، آموزش مهدوی، و مدیریت فضای مجازی) با قدرت دنبال شود.
او تأکید کرد: در فضای کنونی، مدیریت هوشمندانه فضای مجازی برای تقویت «شبکه انتظار» یک ضرورت انکارناپذیر است. تربیت نیروهای متخصص در حوزه مهدویت و تولید محتوای اثرگذار نیز باید بهصورت برنامهمحور دنبال شود.
نماینده ولیفقیه در هرمزگان در ادامه بر ضرورت مهدویسازی فضاهای شهری اشاره کرد و گفت: جلوههای بصری از نخستین ابزارهای ادراک هستند و لذا باید در مناسبتهای ویژه، چهره شهرها با نمادها و پیامهای مهدوی تزیین و تبیین شود تا فرهنگ انتظار در بطن زندگی مردم جریان یابد.
وی با اشاره به سهم پایین موقوفات مربوط به حضرت ولیعصر (عج) در استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ درصد موقوفات استان برای سیدالشهدا (ع) است، اما سهم وقف امام زمان (عج) بسیار اندک است؛ لذا باید نخبگان، علما و صاحبان تریبون در جهت گفتمانسازی و فرهنگسازی در این زمینه وارد میدان شوند.